Den moderna arbetsplatsen

Vårt erbjudande

Forward Nine tillhandahåller allt ni behöver och vägleder er så att ni kan lyfta er IT till en stabil, flexibel och framtidssäkrad plattform. Läs mer om våra tjänster för Den Moderna Arbetsplatsen och hur de underlättar för er verksamhet och bidrar till fler och bättre affärer.

Office 365

Välkända produkter som Outlook, Excel och Word kombinerat med de bästa molntjänsterna för att kommunicera, samarbeta och dela information.

Med Office 365 behöver ni inte längre bekymra er för den gamla servern på kontoret utan kan ta steget och bli ett mobilt företag fullt ut.

Klienthantering

Vi sköter allt i bakgrunden för en central hantering av datorer och mobila enheter där vi tillhandahåller både inställningar och de program ni behöver för er verksamhet.

Över en kafferast och med enbart ett par knapptryckningar installerar ni själva en ny dator helt enligt era unika behov.

Virtuell app

Vi installerar era affärskritiska program på servrar i molnet. Ni ansluter krypterat och kör programmen från er dator utan att märka någon skillnad.

Oavsett om ni befinner er på kontoret, på landet eller i en flygplatslounge så kommer ni åt era program utan att behöva kompromissa med säkerheten.

Säkerhet

Det ingår självklart ett topp-modernt skydd mot virus och skadlig kod, samt fullständiga backuper av e-post, filer och datorer för snabb återställning.

I tjänsten ingår även multi-faktor-autentisering och skydd av företagsdata på personliga enheter. Det motverkar effektivt intrång och dataförlust.

Sov gott om natten, helt enkelt!

Support

Vi tillhandahåller support via telefon och e-post med återkoppling från tekniker då vi tillsammans ansluter till er dator och löser problemet direkt över nätet.

Alla ärenden registreras i våra system och kan följas av er fram till dess att de är lösta.

Kunskap

Dagens IT förändras i en rasande takt. Vi håller ständigt koll på trender, nyheter och förändringar i tjänsteutbuden så att ni alltid har tillgång till den senaste tekniken.

Vi kan också erbjuda skräddarsydda utbildningar för områden ni vill fokusera extra på.

Att jobba med oss som partner

För att vi ska bli framgångsrika tillsammans behöver vi förstå varandra och vilka problem och utmaningar som just ditt företag står inför. Därför lägger vi i början fokus på att lära känna varandra då vi kartlägger behov och tillsammans stakar ut en väg framåt med mätbara mål. Genom denna process är vår ambition att leverera värde till er redan från första början.

Att förändra och utveckla sin IT-miljö är en resa som inte görs i en handvändning. Under implementation och driftsättning planerar vi därför in ett par kortare workshops. Under dessa workshops går vi igenom dels vad som kommer att hända och dels hur ni rent konkret kommer igång och använder tjänsterna.

Vi förstår att verksamheten måste kunna fortsätta under en förändringsprocess som denna, med så få störningar som möjligt. Därför hjälper vi givetvis också till med att flytta er existerande e-post, era filer och annan information från era nuvarande system och servrar. Vi finns även på plats och stöttar er när tjänsten tas i drift för att övergången ska bli så smidig som möjlig.

Med oss som partner får ni löpande uppföljningar då vi tillsammans går igenom målsättningar och utvärderar nyckeltal. På så sätt ser vi till att IT-leveransen ligger i linje med er verksamhet och IT-strategin samt tillhandahåller ett så stort värde som möjligt för just er – både idag och imorgon.

Och det bästa av allt, Den Moderna Arbetsplatsen behöver inte kosta mer än ett genomsnittligt mobilabonnemang!

Tjänstenivåer

Vi erbjuder våra tjänster i tre olika nivåer - bas, standard och plus - för att kunna hjälpa allt från de minsta företagen till organisationer med upp till flera hundra anställda. Klicka på knappen för att visa en detaljerad jämförelse av de olika nivåerna.

Bas

Standard

Plus

Support

Office 365

Multi-faktor-autentisering

Backup e-post och filer

Mätning och uppföljning

Office-paketet

Klienthantering

Antivirus

Datorbackup

Virtuell app