Den moderna arbetsplatsen

Vårt erbjudande

Forward Nine tillhandahåller allt ni behöver och vägleder er så att ni kan lyfta er IT till en stabil, flexibel och framtidssäkrad plattform. Läs mer om våra tjänster för Den Moderna Arbetsplatsen och hur de underlättar för er verksamhet och bidrar till fler och bättre affärer.

Microsoft 365

Med tjänster som Teams, Sharepoint och Exchange Online får ni de bästa molntjänsterna för att kommunicera, samarbeta och dela information.

Med Microsoft 365 behöver ni inte längre bekymra er för den gamla servern på kontoret utan kan ta steget och bli ett mobilt företag fullt ut.

Support

Vi tillhandahåller support via telefon och e-post med återkoppling från tekniker då vi tillsammans ansluter till er dator och löser problemet direkt över nätet.

Alla ärenden registreras i våra system och kan följas av er fram till dess att de är lösta.

Säkerhet

Det ingår självklart ett topp-modernt skydd mot virus och skadlig kod, samt fullständiga backuper av e-post, filer och datorer för snabb återställning.

I tjänsten ingår även multi-faktor-autentisering som effektivt motverkar intrång och dataförlust.

Sov gott om natten, helt enkelt!

Klienthantering

Vi sköter allt i bakgrunden för en central hantering av datorer och mobila enheter där vi tillhandahåller både inställningar och de program ni behöver för er verksamhet.

Över en kafferast och med enbart ett par knapptryckningar installerar ni själva en ny dator helt enligt era unika behov.

Office-paketet

Ladda ner och installera välkända produkter som Word, Excel, Outlook och Powerpoint med ständig tillgång till de senaste uppdateringarna.

Med installation på upp till 15 enheter kommer du åt och kan jobba med dina filer oavsett var du befinner dig.

Virtuell app

Vi installerar era affärskritiska program på servrar i molnet. Ni ansluter krypterat och kör programmen från er dator utan att märka någon skillnad.

Oavsett om ni befinner er på kontoret, på landet eller i en flygplatslounge så kommer ni åt era program utan att behöva kompromissa med säkerheten.

Nätverk 2.0

Brandväggar, switchar och trådlösa nät till en fast månadskostnad där både hårdvara och underhåll ingår.

Vi konfigurerar och hanterar er nätverksinfrastruktur så att ni på ett säkert sätt kan koppla upp både företaget, gäster och externa samarbetspartners.

Serverunderhåll

Trots förträffligheten i alla moderna molntjänster så förstår vi att det även kan finnas behov av fortsätta använda vissa servrar på kontoret.

Med vår tjänst ser vi till att servrarna håller sig uppdaterade, har ett fräscht antivirus och övervakar så att inte hårdvaruresurserna tar slut.

Personlig IT

Som ett komplement till den vanliga användarsupporten kan vi tillhandahålla en personlig IT-resurs som kan hjälpa till med strategiska och taktiska IT-frågor, eller kanske bara att koppla upp den där nya skrivaren!

Tjänstenivåer

Vi erbjuder Den Moderna Arbetsplatsen uppdelat i tre olika nivåer - bas, standard och premium - samt ett antal tillägstjänster för att kunna hjälpa allt från de minsta företagen till organisationer med upp till flera hundra anställda.

Ingår i tjänsten

Tilläggstjänst

Bas

Standard

Premium

Bas-support

Microsoft 365

Multi-faktor-autentisering

Backup e-post och filer

Utökad support

Office-paketet

Klienthantering

Antivirus

Datorbackup

Virtuell App

Nätverk 2.0

Serverunderhåll

Personlig IT